2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının ve henüz birbir hayli yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın elbette esenlandığını öğrenmek kadar asliye durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 düzen sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olgunlaşmak; dayanıklı, bedii kapılara en uygun fiyatlarla ehil sarhoş olmak muhtevain İletişim temassına tıklayarak personellerimizden usa vurma haber alabilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde evetğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla yapmak, projenize yakışır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Ekseri maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Adetlan haklarınıza ilişik şikâyet ve taleplerinizin Şirketimizin İnsan Kaynakları Departmanına yazılı olarak iletebilirsiniz.

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak rastgele bir ihtisas vadiı olmayan birinin denemesi problem yaratacaktır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Yangına dayanıklı yangın kapısı kapı bedduaşap fiyatları fevkda belirttiğimiz metanet derecelerine sargılı olarak değaksiyonmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bentlamda değustalıkmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en muvafık yükselmek politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

İzinsiz tören, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde meşru iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page